Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, în cooperare cu lucrători ai Centrului Regional de Ecologie Bacău, în data de 09.08 a.c., între orele 03.00-11.00 au executat în zona lacului Berești din comuna Sascut o misiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol și a pescuitului recreativ/sportiv fără respectarea prevederilor legale.

Au fost surprinși 7 pescari care nuj respectau prevederile O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, 4 fiind sancționați contravențional cu avertisment și 4 cu amendă în valoare totală de 900 lei.

De asemenea, au fost identificate și scoase din apă plase de pescuit de tip monofilament în lungime totală de 1000 m și o barcă artizanală de lemn care, ulterior, au fost distruse.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ