2 martie 2024
Fapt diversRomânia SurprinzătoareJandarmii intervin prompt: Un şarpe de peste un metru, capturat dintr-un apartament...

Jandarmii intervin prompt: Un şarpe de peste un metru, capturat dintr-un apartament din Constanţa

Jandarmii din municipiul Constanţa au reacţionat rapid și au intervenit eficient în cazul unui şarpe de peste un metru care a pătruns într-un apartament situat pe strada Suceava. Evenimentul a avut loc luni, în jurul orei 13:30, iar apelul de urgenţă la numărul 112 a fost esenţial pentru mobilizarea forţelor de intervenţie.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) a transmis într-un comunicat de presă că locatarii unui bloc din municipiul Constanţa au sunat la 112 pentru a solicita ajutorul jandarmilor, după ce au observat un şarpe lung de peste un metru în interiorul unui apartament.

Echipajul de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa s-a deplasat imediat la adresa indicată, iar jandarmii au acţionat cu promptitudine pentru a gestiona situaţia. Cu abilităţi specifice, aceştia au reuşit să localizeze şi să captureze reptila, evitând astfel orice pericol pentru locatari sau animalele de companie.

În comunicatul emis, se menţionează că după capturare, şarpele a fost eliberat în mediul său natural. Această acţiune a avut ca scop protejarea speciei şi reintegrarea acesteia în habitatul său fireasc. Jandarmii au subliniat importanţa notificării autorităţilor în cazul apariţiilor neobişnuite, precum animale sălbatice care pătrund în zonele urbane.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri