Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău se va alătura şi în acest an campaniei “Donează sânge! Salvează o viaţă!”

În perioada 23 – 27 mai 2016, Patriarhia Română în parteneriat cu Jandarmeria Română şi cu sprijinul Institutului Naţional de Transfuzie Sanguină – Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti organizează un amplu program naţional de donare de sânge. Această acţiune face parte din campania naţională Donează sânge! Salvează o viaţă!, iniţiată de Patriarhia Română în anul 2013 şi ajunsă acum la a XI – a ediţie.

În acest context, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va participa în zilele următoare la această acţiune umanitară care se va desfăşura în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bacău.

PUBLICITATE

Participarea la această activitate vine atât ca o manifestare a spiritului de solidaritate faţă de persoanele care au nevoie de sânge cât şi pentru a sensibiliza membrii comunităţii asupra importanţei unui gest umanitar, un gest simplu care salvează vieţi omeneşti.

Această acţiune nu este o premieră pentru personalul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, jandarmii participând permanent la astfel de activităţi umanitare în încercarea de a fi alături de semenii lor, nu doar prin prisma executării misiunilor specifice de ordine şi siguranţă publică.

Considerăm că puterea exemplului este cel mai puternic argument şi vă aşteptăm să fiţi alături de noi în campania „Donează sânge! Salvează o viaţă!”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ