Începând cu data de 1 martie a.c., colectivul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău are 14 colegi noi.

Data de 1 martie a.c., o zi importantă pentru colectivul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău deoarece, începând cu această dată, 14 subofiţeri îşi vor desfăşura activitatea în unitate, fiind vorba despre cadre militare în rezervă care au fost rechemate în activitate, ca urmare a declarării ca «admis» la examenul de ocupare a posturilor vacante, organizat în condiţiile legii, prin rechemare în activitate.

După citirea ordinelor de numire în funcţie şi de încadrare a acestora, comandantul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, domnul colonel Stan Ghiorghe le-a prezentat noilor colegi, activităţile şi rezultatele unităţii şi le-a transmis felicitări, urându-le mult succes în activitatea ce urmează să o desfăşoare.

PUBLICITATE

În perioada următoare, subofiţerii vor urma un program de pregătire centralizat pe parcursul căruia se vor refamiliariza cu specificul activităţilor şi misiunilor ce revin unităţii în zona de competenţă, dar şi aspecte privind modul de comunicare în relaţia cu cetăţenii pe timpul misiunilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ