În ziua de 11 octombrie 2016, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, aflându-se în timpul executării misiunilor specifice de ordine şi siguranţă publică pe timpul pelerinajului la Moaştele Sfintei Cuvioasa Parascheva a observat în zona culoarului unic de acces o sumă de bani( 230 lei).

Verificările efectuate, de jandarmii aflaţi în dispozitiv au condus la o persoană de sex feminin, în vârsta de 55 ani din municipiul Iaşi, care în urma discuţiilor purtate cu aceasta a adus la cunoştinţa jandarmilor că din neatenţie i-au căzut banii din buzunarul hainei.

Jandarmii i-au restituit suma de bani, femeia mulţumind subofiţerilor pentru vigilenţa şi modul în care au acţionat.

PUBLICITATE

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului religios Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău recomandă tuturor pelerinilor să acorde o atenţie deosebită copiilor, bunurilor şi obiectelor personale, autoturismelor pentru evitarea oricăror situaţii neplăcute.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ