Jandarmii din cadrul subunităţii de Jandarmi Moineşti – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău, au desfăşurat în ziua de 02.03 a.c. între orele 10.00 – 12.00 o acţiune pentru prevenirea şi combaterea absenteismului şcolar, a fenomenului contravenţional şi infracţional în rândul elevilor şi creşterea gradului de siguranţă a acestora, în zona instituţiilor de învăţământ şi a unităţilor de alimentaţie publică de pe raza municipiului Moineşti.

În urma acţiunii au fost depistaţi 12 elevi care absentau nejustificat de la cursurile şcolare, situaţia elevilor identificaţi fiind trimisă conducerii instituţiei de învăţământ din care făceau parte, urmând a le fi aplicate măsuri în conformitate cu prevederile regulamentelor de ordine interioară.

Acţiunile pe această linie de prevenire şi combatere a absenteismului şcolar, a fenomenului contravenţional şi infracţional în rândul elevilor şi pentru creşterea gradului de siguranţă al acestora vor continua şi în alte zone adiacente instituţiilor de învăţământ aflate în zona de competenţă a unităţii, pe tot parcursul anului şcolar.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ