Un individ inarmat cu un pistol a intrat joi, in jurul orei 14.00, in sediul BRD, de pe strada Stefan cel Mare din Bacau. Jaful armat a fost anuntat prin 112 de unul din clientii bancii, care a asistat la intreaga operatiune.

Unul din martorii oculari declara ca individul era imbracat cu o haina albastra, are in jur de 1,70 inaltime si aproximativ 40 – 45 de ani.

Jaf cu pistolul la gat

In momentul atacului, in banca se aflau doua persoane. “Eram la ghiseu sa iau o suma de bani. In momentul in care fata de la ghiseu numara banii, a aparut individul. Mi-a spus mie ‘mainile sus’, fata numara banii, iar el s-a dus repede prin spate si a luat banii. I-a pus pistolul la gat femeii si tot striga sa-i dea banii.

A intrat la fata dupa raft si i-a pus pistolul la gat. Nu avea nimic in mana, decat pistolul. Am iesit din banca si m-am uitat dupa el si am vazut ca a intrat in prima scara de bloc”, a declarat S. C., martor ocular.

Barbatul spune ca scena s-a petrecut foarte repede si nu i-a fost frica. El spera acum sa-si recupereze banii si actele ramase in banca. El spune ca el a sunat primul la 112. La un moment dat, in randul anchetatorilor se vehicula ca atacatorul i-a pulverizat functionarei cu spray paralizant.

Desfasurare impresionanta de forte

Numeroase echipe de interventie au impanzit zona si au izolat perimetrul. Politisti, jandarmi, angajatii firmei de paza care monitoriza banca si criminalistii s-au mobilizat si au inceput cercetarile. Imediat s-au format echipe de control care au verificat blocurile din imprejurimi, sediile societatilor comerciale vecine si camerele de supraveghere aflate in zona.

Functionarii bancii au fost intervievati, iar in scena au intrat primii criminalistii care au prevat probe ADN si amprente.

Anunțuri publicitare

Alte articole