22 iulie 2024
ActualitateIrina Loghin și Dan Ciotoi i-au încins pe buhușeni

Irina Loghin și Dan Ciotoi i-au încins pe buhușeni

A fost mare sărbătoare în orașul Buhuși cu ocazia Zilelor Orașului, un eveniment organizat de Primăria Orașului Buhuși și Consiliul Local din localitate. Timp de patru zile, buhușenii s-au bucurat de activitățile organizate pe Platoul Tudoreni, unde pe o suprafață considerabilă s-au desfășurat grătare și mese întinse, cu bunătăți și băuturi, jocuri și tiribombe, negustori de detoate, care la un loc au adus un vacarm specific de bâlci încărcat cu o energie aparte, așteptat în fiecare an de oameni.

Cea mai mare atracție a fost la scena mare, acolo unde s-au produs artiși locali, Ansamblul Flori Buhușene condus de Mariana Barcan, membrii Școlii de Dans Adamas Buhuși, alți soliști, sau Taraful Rapsodia Iașului, Andreea Haisan, Rareș, punctul de intensitate maximă producându-se sâmbătă seară, când au urcat pe scenă, pe rând, Irina Loghin și Dan Ciotoi cu formația Generic. Doamna cântecului popular românesc, cu o carieră de aproape 60 de ani în muzică, s-a dovedit a fi la inima buhușenilor.Artista i-a încântat cu cântecele ei celebre, aducând momente de emoție cu cântece precum „Mai întoarce Doamne roata” sau sensibilitate maximă, care a adus lacrimi în ochii spectatorilor, cu „Casa părintească nu se vinde”, piesă cântată acapella. Tot Irina Loghin a fost cea care i-a adus cu picioarele pe pământ, cu glume și bancuri și, evident, cu muzică de petrecere. Voia bună a fost dusă mai departe de Dan Ciotoi, care alături de Generic a adus celor prezențo șlagăre de petrecere de altă dată: „Banii n-aduc fericire, mai presus este iubirea” sau celebra „s-a rupt lanțul de iubire”.

Au fost câteva zile magice, de care buhușenii s-au bucurat din plin, evenimentele încheindu-se duminică seară cu un superb foc de artificii.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri