16 iulie 2024
HomeActualitateIPS Ioachim a binecuvântat lucrările de înnoire la Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail...

IPS Ioachim a binecuvântat lucrările de înnoire la Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Țârdeni – Blăgești

Într-o ceremonie cultural-religioasă deosebită, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ioachim s-a alăturat comunității Parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Țârdeni, comuna Blăgești, sâmbătă, 11 noiembrie 2023. Evenimentul a marcat finalizarea unei serii impresionante de lucrări de înnoire și înfrumusețare inițiate de către credincioși sub îndrumarea părintelui paroh Andrei Teslariu.

Sub conducerea părintelui paroh și cu sprijinul enoriașilor și al consiliului local al Primăriei Blăgești, biserica dedicată Sfinților Arhangheli din Țârdeni a fost transformată într-un loc ce răspunde nevoilor spirituale și comunitare. Printre realizările remarcabile se numără ridicarea unui altar de vară, a unei capele mortuare și a unui birou parohial. De asemenea, casa de prăznuire a fost supusă unei renovări și modificări pentru a găzdui un număr extins de credincioși ce participă la activitățile culturale și spirituale desfășurate aici.



Aceste îmbunătățiri subliniază angajamentul și devotamentul comunității în a crea un spațiu prielnic pentru desfășurarea activităților spirituale și pentru întărirea legăturii dintre credincioși. Evenimentul a fost un moment de sărbătoare și binecuvântare, subliniind importanța implicării comunitare în păstrarea tradițiilor și în dezvoltarea spirituală a parohiei.



Alte titluri
Alte titluri

Marșul absolvenților de la postliceala sanitară a Colegiului „Eminescu”

În plină caniculă, absolvenții Școlii Postliceale Sanitare din cadrul...

Stadionul Municipal din Bacău în 2002

În imaginea surprinsă în anul 2002, vedem Stadionul Municipal...

Ultimele știri