Dupa ce si-a serbat implinirea celor 37 de ani pe 26 august, Ionut Iftimoaie se pregateste de o noua petrecere, pe 11 septembrie, cans isi va boteza cel de-al treilea copil.

Sotia sa a nascut o fetita pe 1 iulie.

“Are 3,2 kg, 53 cm, nota 10, clar nu seamănă cu mine. Mie îmi place să mă implic. Imediat ce soţia mea va fi transferată la rezerva ei, am să rămân cu ea, o să dorm aici. Vreau să fiu cât mai aproape. Tatăl meu este Ion, eu sunt Ionuţ. Menţinem tradiţia. Suntem într-adevăr binecuvântaţi”, a spus Ionuţ Iftimoaie, la emisiunea “La Măruţă”, de la Pro TV.

PUBLICITATE

Casatoriti de noua ani, Ionut si Maria Iftimoaie mai au inca doi copii impreuna: un băiat – Nicholas Ionuţ (7 ani) si o fetiţă Nicole Maria (6 ani).

Ionuţ mai are o fată, Liza (15 ani), care trăieşte în Italia cu mama ei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ