Campania pe care o vor organiza PSD si PNL in judetul Bacau e menita sa aduca plusvaloare si mai multe voturi lui Mircea Geoana, pe 6 decembrie, arata Dragos Benea, seful campaniei pe judet a social-democratilor. Astfel, ii va fi mai bine si judetului, si municipiului, sustine el. aVor fi formate echipe mixte, PSD-PNL, care vor merge impreuna pe teren. Orice dificultati ar aparea, suntem capabili sa le depasim. Domnul Ionel Palar va fi persoana de legatura”, a declarat Dragos Benea. Nici nu se putea cineva mai potrivit: Ionel Palar este cel care, in 2008, in calitatea sa de vicepresedinte al CJ Bacau, a deblocat negocierile privind infiintarea operatorului judetean de apa si a reusit sa dezghete relatiile dintre CJ si CL Bacau, pentru prima data din 2004 incoace. De altfel, Ionel Palar e liberalul cu care Dragos Benea, lider PSD, a colaborat cel mai bine. In privinta campaniei, Benea a fost foarte categoric: cele doua organizatii se vor mobiliza la maximum pentru reusita lui Mircea Geoana. Nimic nu va fi prea greu sau prea mult. Scopul acestei colaborari e sa aduca tarii aun altfel de presedinte si un guvern stabil, care sa scoata Romania din criza”, a declarat Dragos Benea.

aNu e demagogie, nu e populism!”

Ionel Palar, deputat PNL, a subliniat faptul ca “nu e vorba de o colaborare intre persoane, e vorba de o colaborare intre partide – PNL, PSD+PC, UDMR si Grupul minoritatilor – pentru sustinerea unui program de guvernare si a unui premier independent care poate sa deblocheze criza economica si criza politica.”
[ad#stire] Liberalii, in frunte cu Crin Antonescu, il sustin pe Mircea Geoana pentru ca reprezentantul PSD este cel care l-a acceptat, dupa alegerile din 22 noiembrie, pe Klaus Iohannis in functia de premier. “Nu e demagogie, nu e populism, Romania trebuie guvernata, trebuie scoasa din criza! Tara asta are 22 de milioane de locuitori care vor sa duca o viata normala. Nu putem sta la nesfarsit intr-o aventura politica. Toate organizatiile PNL din judet vor respecta acest acord”, sustine deputatul Ionel Palar.

Silvia Patrascanu

Alte articole