Antrenorul băcăuan de lupte greco-romane, Ion Șarban a fost nominalizat de Biroul Federal în Colegiul Antrenorilor din cadrul FRL. Această nominalizare (a doua, dupa cea din perioada 2009-2013) se înscrie în cadrul proiectului de relansare a luptelor din România intitulat de președintele Federației Răzvan Pârcălabu „Întoarcerea la Origini” și centrat pe selecția copiilor de la sate.

De-a lungul carierei sale, Șarban a înființat și coordonat centre de selecție în mediu rural la Izvoru Berheciului, Luizi Călugăra și Sascut.

„Mă onorează și mă responsabilizează această nominalizare. Sper să-mi aduc contribuția la promovarea luptelor românești și a celor băcăuane.

De asemenea, îmi doresc să pot valorifica experiența pe care școala băcăuană de lupte o are în ce privește selecția tinerelor talente”, a declarat Ion Șarban, cel care a scos la rampă campioni precum Marian Bradea, Constantin Bulibașa, Iulian Făghian sau Alexandru Botez.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ