A trecut si sambata seara, 22 octombrie 2016. A fost seara in care pe scena Teatrului de Vara “Radu Beligan” din Bacau a avut loc primul bal al bobocilor din acest sezon, organizat de aceasta data de Colegiul National “Gh.Vranceanu”.

Un bal cu sapte perechi si 14 candidati, boboci de clasa a IX-a, cu dans, cu muzica, veselie, bancuri, aplauze, talent si distractie. Multa distractie.

Dupa patru ore de spectacol, juriul a desemnat si castigatorii:

PUBLICITATE

Ioana Geosanu – locul I si Miss Boboc 2016 Colegiul National “Gh.Vranceanu”

Vlad Gheorghiu – locul I si Mister Boboc 2016 Colegiul National “Gh.Vranceanu”

locul II: Patricia Iftimie si Stefan Luncanu

locul III: Briana Buzdugan si Leondard Benchea Joca

In urma votului elevilor desfasurat in mediul online, Miss si Mister Popularitate 2016 Colegiul National “Gh.Vranceanu” au fost alesi Briana Buzdugan si Mihai Dospinescu.

Premii importante s-au mai acordat si din partea sponsorilor. Balul a fost organizat de clasa a XII-a A a colegiului, sub coordonarea profesorilor Luminita Costras si Bianca Balaban, iar spectacolul a fost prezentat de elevii Vlad Chiriac si Stefan Ionesi.

Declaratii de la castigatori, in editia de luni a cotidianului Desteptarea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ