Sala mare a Teatrului Municipal Bacovia este în acest weekend gazda reprezentațiilor actorilor de la teatrul băcăuan care au pregătit următoarele spectacole:

Vineri, de la ora 18.00, „Crocodil” în regia lui Horia Suru. Eurobarometru pe tema discriminării, realizat în 2015, arată că românii au cea mai mică rată de toleranță din UE în ceea ce privește minoritățile sexuale. Astfel, acest spectacol nu este recomandat persoanelor sub 14 ani. În distribuție: Andreea Darie, Ștefan Huluba, Tudor Hurmuz, Mara Lucaci

și Dumitru Rusu. Duminică, de la ora 11.00, copiii, și nu numai, sunt așteptați de la ora 11.00 la spectacolul „Regele mincinoșilor” în regia lui Gheorghe Balint.

„Dacă spectatorul reușește să plece acasă cu un pic de emoție, cu un cântec, cu o propoziție sau cu o replică, în viață, poate imediat sau poate puțin mai târziu, spectacolul ăsta s-ar putea să lase și ceva urme în mintea și sufletul său, fie că are șase ani, 12 ani, 40 sau 70 de ani”, spune regizorul spectacolului Gheorghe Balint.

Distribuția: Andreea Sandu, Alina Neagu, Ilinca Istrate, Laurențiu Budău, Ion Coșa, Tiberiu Gabor Bitere, Puiu Gheorghiu, Mihai Chihaia. De la ora 18.00, publicul larg este invitat la spectacolul „Unchiul Vanea”, în regia Luminiței Țîcu.

Alte articole