Toamna inseamna bogatie, dar si multa harnicie. Sub aceasta tema, la Gradinita cu program prelungit 33 Bacau s-a derulat o ampla activitate, ce face parte dintr-un proiect educational – „Invatam, ce simtim noi exprimam”, care se va derula pe toata perioada anului scolar in curs.

Initiat si coordonat de profesorii pentru invatamânt prescolar Tincuta Maftei si Daniela Dascalasu, proiectul a avut acum o activitate la care au participat 25 de parinti si 65 de copii, ce au exprimat bucurie, emotie, nerabdare, intrecându-se prin versuri, cântece si multe cunostinte acumulate.

Fundalul intregii activitati a fost reprezentat de expozitii cu lucrari si de la grupele mica „A”, mijlocie „B” si mare „B”, care au pus in valoare talentul copiilor pentru desen, pictura, colaje, combinatii de tehnici de lucru manual.

In calitatea activitatii s-au evidentiat costumatiile sugestive ale copiilor, modul expresiv in recitarea pe roluri si interpretarea muzicala insotita de acompaniament cu instrumente de percutie mânuite tot de copii. Urmatoarea activitate din proiect va fi la Asociatia „Betania”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ