Persoanele cu handicap si rudele lor venite, ieri, la sediul de pe Calea Marasesti al Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) ca sa ridice certificatul sau sa depuna acte au descoperit ca accesul spre parcarea institutiei este blocat de garduri de protectie.

Acestea apartin unei firme de constructie care lucreaza la inlocuirea conductelor termice. Dana Titaru, director adjunct al DGASPC, afirma ca institutia nu a fost anuntata, nici nu s-a pus vreun panou privind denumirea lucrarii si durata ei.

“Am vorbit cu muncitorii care lucrau acolo, dar nu a vrut nimeni sa-mi spuna cine seful echipei. Pentru ca era vorba de schimbarea retelei, m-am adresat Primariei Bacau, serviciul «Retele».

PUBLICITATE

Mi s-a spus ca e un proiect european si ca persoana care urmareste realizarea investitiei lucreaza la Unitatea de Implementare a Proiectului (UIP).

Am luat legatura cu aceasta doamna si i-am cerut sa afiseze numele lucrarii si data pâna când va fi oprit accesul. Stiti ce mi-a spus? Ca acolo e turnat asfalt, când de fapt se sparge strada cu picamerul.”

I s-a mai spus ca panoul care ofera informatii despre proiect se afla pe strada 9 Mai. Ne-am adresat si noi Primariei Bacau, iar dupa doua ore Ionut Tomescu, purtator de cuvânt in cadrul institutiei, ne-a anuntat: “Situatia s-a rezolvat: a fost amplasata o platforma peste sant si masinile pot circula.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ