Cea mai aglomerata intersectie din municipiu, cea de la Tic-Tac, a fost ieri un calvar si mai mare, in special pentru cei care circulau dinspre partea de sud a orasului.

Pe sensul de mers spre centru, o echipa de muncitori, cu ajutorul unui buldoexcavator, sapau de zor in jurul unei guri de canal, reusind sa incurce cu mult succes circulatia si asa sufocata de alte santiere din oras.

Sa mai mentionam si orele de vârf, când oamenii trebuie sa ajunga la serviciu sau sa lase copiii la scoala. Lucrarile sunt executate de societatea Blocbac, care are un contract cu primaria pentru a ridica la nivel gurile de canal. Contactati telefonic, reprezentantii societatii au anuntat ca „lucrarile se vor incheia joi dimineata”.

PUBLICITATE

Nu-i nimic, am asteptat un an, doi sa fie ridicate la nivel cele doua guri de canal din aceasta intersectie, ce mai inseamna o zi!?


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

 1. vai!!! vai!!! cum va doare sufletul pe toti doar de centru si strazile principale cand sunt blocate de diferite gropi sapate pt reparatii !!!
  Dar ce ziceti de :
  -str Mioritei intersectia cu Stefan cel Mare care de 2 saptamani are 3 gropi tot in intersectie …..si slava Domnului ca-i la fel de aglomerata…..
  -strazile din cartierul nord care a suportat circulatia infernala un an de zile cand strada Stefan cel Mare a fost in lucru ,si acum acele strazi sunt uitate desi sunt pline de santuri si gropi?
  -strada Garii care este plina de gropi de ani buni…si tot in apropierea unei intersectiei
  -str Milcov care arata ca dupa bombardamente la intersectia din fata Kaufland-ului nou
  -strazile Bicaz ,Carpati…etc etc etc………………

LĂSAȚI UN MESAJ