Tribunalul Bacau a recunoscut hotărârea penală a Tribunalului de Land Wuppertal (Germania), din septembrie 2011, prin care cunoscutul interlop bacauan Austrian a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani şi 6 luni inchisoare, pentru infractiuni de frauda informatica.

De asemenea, lui Austrian, detinut in prezent in Penitenciarul Iasi, pentru mai multe infractiuni, i-a fost admisa cererea de contopire a pedepselor.

Interlopul a fost condamnat si in România, la inceputul acestui an, la 4 ani şi 6 luni închisoare, pentru spălare de bani, aderare la un grup infracţional organizat si instigare la deţinerea de echipamente în vederea falsificării instrumentelor de plată electronică.

PUBLICITATE

Instanta a dispus si confiscarea sumelor de 1.293.000 lei lei şi 57.100 euro si mentinerea sechestrului pe mai multe imobile.

Dupa contopirea pedepselor, instanta a stabilit ca Austrian sa execute pedeapsa cea mai grea, de 4 ani si 6 luni, fara niciun spor, din care s-a scazut perioada executata in Germania (din 15 iulie 2010 pâna in 3 aprilie 2013) si durata detentiei din România (din 8 aprilie 2014 la zi).

Prin urmare, Austrian mai are de stat in arest mai putin de un an. (S.M.)


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ