Lucrarea de montare a segmentului de teava care s-a spart, ieri, la Stejaru a intâmpinat probleme. Estimata sa se incheie la ora 7 dimineata, interventia se va prelungi câteva ore.

“A plouat destul de tare, am avut probleme cu pompele, o masina care a cedat, a fost o interventie grea. In doua-trei ore vom reusi sa facem reparatia complet si apoi incepem incarcare instalatiei”, a declarat Razvan Gaina, directorul Companiei de Apa.

Seceta continua asadar pâna mâine.

PUBLICITATE

Primaria a pus la dispozitie mai multe puncte in care se distribuie apa nepotabila dar si potabila in puncte pe care le-am anuntat anterior.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

20 COMENTARII

 1. Gaina, gaseste repede scuze pt incompetenta lui, ca acum primarul Necula sta pe capul lui si se implica, dar pe timpul lui arestatul stavarache ce a facut, de nu a accesat fonduri europene pt inlocuirea conductelor??? Raspuns simplu : a luat salar doldora si l-a durut in c.r de problemele CRAB.
  Sa fie dat afara si sa se numeasca un om caruia ii pasa de bacauani.

 2. Nu mai comentati , sunt oameni care muncesc, clima torida comprima tevile si pocnesc ,nu mai aruncati cu pietre aiurea , oamenii muncesc zi si noapte sa remedieze situatia, sunt obositi , nedormiti ,credeti ca ei au apa?!!!

  • Cred ca Bacaul e situat intr-o zona cu clima speciala…numai aici pocnesc tevile.Accidente se intampla peste tot,dar aici nu mai e vorba de accident..cred ca deja e prea mult…

 3. In loc de teama pe care o au ca ar putea sa mai “bubuie” un tronson de conducta,ar trebui să le “bubuie”mintea in rezolvarea toturor problemelor grave!!!!

 4. Au muncit in conditii grele zi si noapte cei de la C..B,degeaba,nu au nici un rezultat,dar cei ce conduc si dirijeaza pe cei care au muncit degeaba zi si noapte,ce au muncit zisi noapte??????!!!!!Av.Pop cred ca tine cu poporul,dar faceti o prezentare si la sefii poporului care i-au votat,si ve-ti avea surpriza de a le da dreptate celor care au comentarii despre aceasta firma(REGIE)autonoma de stat!!

 5. Ce nebunie, stăm ca fraierii pe căldura asta și ne spălăm cu bidonul. Rezolvați mai repede problema, dacă se poate anul ăsta, oameni de nimic ce sunteți

 6. Bătaie de joc…. Țevile sunt vechi si ar trebui schimbate nu cârpite….O să mai avem situații de astea daca nu se accesează fonduri pentru schimbarea țevilor vechi.D-l Găină i-a ditamai salariul dar nu se implică cu nimic în remedierea problemelor.Ar trebui să ni se dea o reducere pentru aceste zile fără apă…

 7. Când au dat drumul la apă în conductă, țeava fiind veche de 20de ani, au uitat să scoată aerul din ea și a pocnit. Noi sperăm că se va remedia problema cât de curând pentru că avem nevoie de apă în treburile casnice.

 8. rasvan gaina trebuie sa isi dea demisia cat mai repede!
  iar stavarake trebuie cautat si sa dea socoteala!de ce dracu a bagat bani in resuscitarea acestui cet (a se citi thermoenergy) aflat intr-o coma profunda?era oare mai prioritar decat conducta asta afurisita de tot crapa?!!

LĂSAȚI UN MESAJ