Camera de Comert si Industrie Bacau si Agentia Nationala de Administrare Fiscala, prin Administratia Judeteana a Finantelor Publice Bacau, organizeaza conferintele de instruire practica FISCALITATE SI CONTABILITATE – Pregatirea firmei pentru controlul fiscal. „Conferintele se adreseaza specialistilor din cadrul firmelor: societati comerciale (15.492 firme in functiune), PFA, II, IF (10.905 firme in functiune) care doresc sa-si actualizeze informatiile de specialitate necesare pentru prevenirea erorilor in contabilitate si evitarea sanctiunilor contraventionale si penale care pot afecta firma si administratorii firmelor.

Pentru informarea unui numar cât mai mare de firme, instruirile vor fi organizate pe diferite zone, astfel încât toti intreprinzatorii bacauani sa cunoasca prevederile legale din domeniul fiscal”, a precizat Doru Simovici, presedintele Camerei de Comert Bacau. Prin urmare, sesiunile de instruire vor avea loc in Bacau, la sediul Camerei de Comert si Industrie, in zilele de 8, 9, 10, 11 15 si 18 septembrie, in intervalul orar 11.00 -14.00.

Totodata, la Onesti, la sediul reprezentantei Camerei de Comert, sunt programate astfel de intâlniri in zilele de 8 si 9 septembrie 2015, urmând ca pe 10 septembrie, echipa de specialisti sa fie prezenta la Târgu Ocna, in sediul Primariei. Apoi, pe 11 septembrie, se va ajunge la Moinesti, in Biblioteca municipiului unde se vor tine aceste conferinte, pe 14 septembrie la sediul Primariei din Comanesti, in 16 septembrie la primaria din Buhusi, seria conferintelor incheindu-se pe data de 17 septembrie la Podu Turcului, sediul Primariei.

PUBLICITATE

Agenda conferintelor va cuprinde, printre altele, principalele modificari ale Noului Cod de Procedura Fiscala, detalierea conceptului de prevalenta a continutului economic, introducerea unor termene limita pentru solutionarea cererilor contribuabililor (2, 3 sau 6 luni) în situatiile în care este necesara administrarea de probe pentru luarea unei decizii, modificarea tarifelor de emitere a solutiilor fiscale individuale anticipate, modificarea cuantumului dobânzilor de întârziere si al penalitatilor de întârziere, modificarea unor reguli privind inspectia fiscala s.a.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ