Primaria Moinesti a organizat, duminica, “Concertul de Sarbatori”, intitulat anul acesta “Vine Craciunul pe sara”. “Daca in 2011, primul interpret care a adus bucurie in sufletele moinestenilor a fost Gheorghe Zamfir, traditia acestor concerte a continuat cu Stefan Hrusca (2012), Grigore Lese (2013), Paula Selling (2014) si, in 2015, cu Marius Ciprian Pop, indragitul rapsod popular din Ardeal.

Acest concert e organizat in fiecare luna decembrie intr-un parteneriat al Protopopiatului Moinesti cu administratia municipala”, arata Viorel Costea, expert comunicare in cadrul primariei. Evenimentul a avut loc in Catedrala Nasterii Maicii Domnului si Sfântul Ierarh Nicolae.

Deoarece numarul participantilor a fost foarte mare, concertul a fost transmis in direct pe un ecran din piateta catedralei, dar si in difuzoarele stradale ale Moinestiului.

PUBLICITATE

In deschiderea concertului, pe scena din fata altarului au urcat membrii corului “Resurrectio” de la Liceul „Spiru Haret”, coordonator prof. Gabriela Biea, si Corala „Sf. Iosif” a maicilor de la Mânastirea Varatec. “Marius Ciprian Pop i-a incântat pe toti cei prezenti cu repertoriul sau, arata Viorel Costea.

El s-a dovedit un pastrator al etosului popular românesc, spre bucuria tuturor celor care, intr-un fel sau altul, au luat parte la acest eveniment anual de exceptie.”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ