Laptaresele din Piata Mare nu vor mai avea neplaceri din cauza intreruperii curentului electric, primaria aprobând investitia la reteaua electrica a obiectivului.

Reamintim ca, in aceasta vara, agregatele frigorifice in care isi expuneau marfa producatorii de brânzeturi ramâneau deseori fara alimentare cu energie electrica, intrucât instalatia electrica nu facea fata consumului din ce in ce mai mare din ultima perioada.

„Avem aprobata suma de 5.500 de lei, bani pe care-i vom folosi pentru a schimba cablurile din dreptul fiecarei vitrine cu altele care sa suporte un consum mai mare, plus pentru montarea unor noi sisteme de priza.

PUBLICITATE

Astfel, noua retea va putea sustine un consum instantaneu mai ridicat. Initial, discutasem cu o firma care, numai pentru studiu, ne-a pretins peste 1.000 de euro, insa, ulterior, am gasit un alt constructor care in cei 5.500 de lei va putea sa execute intreaga lucrare“, a explicat Vasilica Busuioc, seful Directiei Pietelor Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ