Competitia de natatie “Cupa Bacaului” organizata de Asociatia Judeteana de Natatie si Pentaton Modern, CS Nautica si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret ajunge in acest an la editia cu numarul opt.

Categoriile de concurs ale intrecerii ce va avea loc in perioada 24-25 octombrie, la Bazinul Olimpic de Inot, sunt de la U13 la U8, plus Open pentru intervalul de vârsta 13-15 ani. Primele trei locuri la fiecare proba de concurs pe an de nastere si sex vor fi premiate cu diplome si medalii.

Va fi premiat cu Cupa Bacaului sportivul cu cele mai bune rezultate la fiecare categorie de vârsta si sex (locul 1- 3puncte; locul 2- 2p.; locul 3- 1p.).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Nu se mai satura Galeru asta de bani. E bagat in toate combinatijle. De la plata chiriei pe culoar ( unde Lupu ii da tarif special) pana la tot felul de combunatii cu proiecte, etc.
    Lua-l-ar !

LĂSAȚI UN MESAJ