Inotatorii români prezenti la Campionatul European de Inot de la Londra stabilesc un record national dupa altul.

In debutul competitiei, stafeta de 4×100 metri liber, formata din bacauanii Marius Radu si Norbert Trandafir (ambii CSSM), Robert Glinta si Alin Coste a realizat un nou record national in semifinale, cu 3:16:54, ocupând ulterior locul 6 in finala, iar Robert Glinta s-a calificat in finala de 100 metri spate pe care a terminat-o pe pozitia a sasea, dupa ce in serii doborâse recordul national al probei, cu un timp de 53:43.

In ziua a doua a Europenelor a venit rândul unui alt bacauan, Daniel Martin (SCM Bacau, foto) sa iasa la rampa si sa se lupte cu timpii. Astfel, bacauanul, care este unul dintre mezinii competitiei de la Londra a fixat un nou record national pentru juniorii de 16 ani, incheiind proba de 200 metri liber cu timpul de 1:53:26.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ