Dupa prima sesiune din Campionatul National de Inot gazduit de Bazinul Olimpic din Bacau, competitie la care participa 337 de sportivi de la 55 de cluburi din tara, au venit si primele rezultate pentru inotatorii bacauani. Cel mai remarcabil rezultat de pâna acum, este cel al lui Daniel Martin de la S.C. Bacau care a stabilit un nou record national la proba de 100 m fluture categoria 16 ani, cu timpul 00: 55: 77. Martin, pregatit de antrenorul Iulian Matei, si-a trecut in cont dupa prima zi de concurs si un loc III la seniori 100 m fluture. Alte medalii pentru Bacau au fost obtinute de:

-Ariana Dodita de la SCM Bacau, pregatita de antrenorul emerit Silviu Salgau, s-a clasat pe locul III la 400 m mixt ;
-Rares Druga de la C.S.S.M. Bacau, antrenor Ovidiu Galeru, medalie de bronz la 50 m spate ;
-stafeta formata din : Bianca Ivascon, Gabriela Dragomir, Marius Radu si Alin Artimon de la C.S.S.M. Bacau, locul III la 400 m liber combinat (2m A 2f).

Ziua a doua a Campionatului National de Inot a debutat cu reuniunile de calificari la probele de 100 m liber masculin si feminin, 100 m bras masculin si feminin, 200 m fluture masculin si feminin precum si stafetele de 4 X 200 m liber masculin si feminin. Dupa-amiaza vor avea loc finalele la probele de mai sus plus finala de la proba 800 m liber masculin.
Campionatul National de Inot editia 2016 se desfasoara la Bazinul Olimpic din Bacau pâna duminica 27 martie si se adreseaza categoriilor seniori, tineret si juniori.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ