21 iulie 2024
SportÎnot/ Campionatul Național de Poliatlon: SCM Bacău, în progres

Înot/ Campionatul Național de Poliatlon: SCM Bacău, în progres

La finalul săptămânii trecute, Bazinul de Înot din Bacău a fost gazda Campionatului Național de Poliatlon pentru copii 10-11 ani organizat de FRNMP. Competiția a reunit la start 396 de înotători de la 62 de cluburi din România, care s-au întrecut la patru categorii: 10 ani, fete și băieți, 11 ani, fete și băieți.

Sport Club Municipal Bacău s-a prezentat cu opt sportivi antrenați de Claudia Degeratu și Iulian Matei: Alexandru Mocănașu, Grigore Popescu, Tudor Butacel și Tudor Popovici la băieți 10 ani, Sofia Matei și Lorena Marian la fete 10 ani, Sofia Brostiuc și Vanesa Ficău la fete 11 ani.De remarcat prezența pe locul 9 în ierarhia generală la băieți 10 ani a lui Alexandru Mocănașu, clasarea pe locul 8 în proba de 50 m fluture a Sofiei Matei și cea pe locul 10 a Lorenei Marian la 50 m spate, după cum și poziționarea în primele șapte a ștafetei 4×50 mixt băieți 10 ani. În clasamentul general, SCM Bacău a fost pe locul 9 la băieți 10 ani și pe locul 10 la fete 10 ani.

„Suntem mulțumiți de rezultatele în evoluție înregistrate de sportivii noștri întrucât ne interesează să ajungem în topul celor mai bune cluburi din țară, nu doar din Bacău”, au declarat antrenorii SCM Bacău, Claudia Degeratu și Iulian Matei, care au ținut să adauge:

„Sperăm ca echipa noastră să aibă același parcurs ca al lui Daniel Martin, el fiind un model pentru acești copii. Totodată, suntem privilegiați că beneficiem de ajutorul părinților și de condițiile oferite de Bazinul de înot din Bacău pentru a putea continua performanța realizată în anii trecuți”.

 spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri