Inotatorul bacauan Alexandru Hriscu (LPS Bacau) are o vara plina. Weekendul trecut, sportivul antrenat de prof. Dragos Furdu a reprezentat cu succes Bacaul la Campionatul National de cadeti desfasurat la Oradea.

Pe malul Crisului, Alex Hriscu a cucerit trei titluri de campion national (100 m spate, 200 m fluture si 200 m spate) si trei medalii de argint la urmatoarele probe: 100 m liber, 100 m fluture si 200 m mixt.

Dupa Nationalele de la Oradea, inotatorul in vârsta de 13 ani (va implini 14 in decembrie) s-a indreptat, via Bruxelles, spre Amiens, in Franta, acolo unde va participa la Nationalele Hexagonului.

PUBLICITATE

Fiind legitimat si la gruparea franceza Nautic Club Nimes, Alex Hriscu a parcurs in forta toate etapele preliminare al Campionatului National al Frantei, calificându-se la finala programata la Amiens.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ