17 aprilie 2024
Zona zeroEu știuÎnfrumusețarea camerei copilului cu Lego Duplo

Înfrumusețarea camerei copilului cu Lego Duplo

Dacă vă doriți să reamenajați camera copilului într-un mod în care să-i dați mai mult stil și mai multă personalitate, atunci aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează vrem să vă ajutăm pe această cale prin a vă vorbi despre decorarea cu ajutorul Lego. Acest brand de blocuri de construit dispune de o mulțime de seturi speciale, atât pentru copii cât și pentru adulți, însă în articolul de azi ne vom concentra pe gama Duplo. Veți afla care este scopul acestei game de produse și cum puteți depozita seturile obținute astfel încât camera micuțului să fie mai senină și mai colorată ca niciodată. Să începem!

După cum vă spuneam și mai devreme, Lego este un brand arhicunoscut de blocuri de construit, îndrăgit în lumea întreagă. Aceste seturi formate din cărămizi de diverse dimensiuni și culori ajută la sănătatea mentală a tuturor și au ca scop învățarea celor mici prin joacă. Printre cele mai îndrăgite seturi pentru copii se numără Lego Technic (vezi pe Emag) și Lego Duplo, însă noi ne vom concentra pe acesta din urmă. Duplo este o gamă de produse destinate copiilor cu vârsta de peste 18 luni ce dispune de cărămizi de dimensiuni mai mari decât cele din seturile obișnuite. Acestea sunt concepute astfel tocmai pentru a evita riscul de înecare sau accidentare a micuților. Deci stați fără griji, copilașul dumneavoastră se va putea juca cu Lego în liniște, fără probleme. În timp ce învață denumirile animalelor sălbatice sau care sunt componentele unei ferme de la munte, copilul va putea și să se relaxeze. Acest brand este recunoscut pentru reușita sa în acest domeniu și oferă rezultate garantate de o liniște interioară sporită și o sănătate mentală ridicată. Astfel că, dacă vă doriți să vă liniștiți copilul sau să vă apropiați și mai mult de el, vă recomandăm cu drag să organizați sesiuni de joacă folosindu-vă de aceste seturi. Și dacă tot am amintit seturile Duplo, haideți să vedeți și ce opțiuni de alegere aveți, pentru inspirație.

  • Blocuri de construit Duplo

Printre cele mai îndrăgite și educative seturi Lego Duplo se numără următoarele:



  • Îngrijirea animalelor la fermă: dispune de 74 de piese lego, minifigurine umane și animale de fermă. Jucându-se cu acest set, micuțul dumneavoastră va învăța totul despre viața în mediul rural alături de familie.
  • Camionul cu alfabet: dispune de 36 de piese ce arată fiecare literă a alfabetului într-un mod clar și colorat. Micuțul familiei va reuși să învețe cum să scrie și să vorbească doar din simpla asamblare a setului. Ce poate fi mai interactiv de atât?
  • Trenul cu numere: dispune de 23 de piese care și ele, precum setul anterior, arată fiecare cifră într-un mod clar și colorat. Copilașul va putea învața să numere și să calculeze prin joacă.
  • Animale sălbatice ale lumii: este unul dintre cele mai mari seturi Duplo și dispune de 141 de piese ce înfățișează animăluțe zâmbitoare și senine. Punând aceste blocuri cap la cap, îl veți putea învăța pe cel mic despre urșii koala, căprioare, girafe, elefanți și nu numai. Cu siguranță veți rămâne cu toții cu amintiri plăcute după această activitate.

Iar acum că v-am prezentat câteva seturi Lego demne de luat în considerare, vrem să vă spunem și cum îi puteți decora camera copilului cu acestea. Haideți să aflați unde le puteți depozita, astfel încât să fie mereu în centrul atenției.

  • Depozitarea seturilor

În funcție de setul de blocuri de construit ales, veți avea nevoie să îi găsiți și un spațiu adecvat de depozitare. Aveți trei variante la dispoziție: pe rafturile suspendate, pe noptieră sau în bibliotecă. Citiți în continuare pentru a afla care variantă vi se potrivește:

  • Rafturile suspendate: sunt cea mai bună alegere dacă micuțul dumneavoastră are vârsta cuprinsă între 18 luni și 5 ani. În acest interval de vârstă, copiii tind să desfacă tot ce prind, tocmai pentru că sunt curioși și vor să vadă ce se întâmplă cu seturile de construit. Dacă vă doriți să evitați accidentările, instalați un raft suspendat în camera sa și puneți seturile la loc de onoare, la o înălțime greu de accesat pentru copil. Așa, veți păstra seturile intacte și nici nu veți sta cu grija că micuțul se poate îneca.
  • Pe noptieră: dacă aveți încredere deplină în copilașul dumneavoastră iar vârsta sa este de cel puțin 3 ani, atunci iată că puteți depozita Lego și pe noptiera de lângă patul său. Astfel, nu numai că veți înfrumuseța camera cu acest set decorativ, ci veți putea și să îi puneți copilului o amintire frumoasă lângă suflet.
  • În bibliotecă: și nu în ultimul rând, mai puteți decora camera micuțului și cu o bibliotecă. Dacă vă doriți ca aceasta să prindă culoare și să fie mai animată, lângă manualele de grădiniță și cărțile de colorat puteți pune fără griji și un set de construcție. Așa, veți face ca obiectele de decor să iasă în evidență și veți întregi design-ul camerei prin varietatea de culori.

Acum că ați aflat tot ce era nevoie despre blocurile de construit, tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți setul potrivit și să vă relaxați în fiecare weekend alături de cei dragi.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că v-am inspirat cu ideile oferite. Pentru și mai multe sfaturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim redecorare plăcută!

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri