Lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului la data de 17 02 2016 au organizat o actiune pentru prevenirea si combaterea incalcarii normelor rutiere de catre participantii la traficul rutier, ocazie cu care au depistat in flagrant un bărbat de 32 ani din comuna Dealu Morii judetul Bacau, in timp ce conducea pe drumul judetean 241 A pe raza comunei Dealu Morii un moped, fara să posede permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, fapta prevazuta si pedepsita de art 335 alin 1 din Codul Penal.

Pe drumul communal Vîlcele – Corbasca la data de 17.02.2016 în jurul orelor 15,45 în lucrătorii Postului de Poliţie Corbasca, au identificat un tânăr de 25 ani din comuna Corbasca, conducând un autoturism înmatriculat în Polonia.
S-a procedat la verficarea tânărului în bazele de date al Poliției Riomâne, ocazie cu care s-a constat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii prev.şi ped.de art,335 alin.1 din C.P. urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul să fie înaintat cu propunere corespunzătoare Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

În ziua de 17.02.2016, ora 19.00, o patrula de poliție rutieră, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe DN 12A în localitatea Tg.Ocna, jud.Bacău,au depistat în trafic un tânăr, de 20 ani, din com Oituz, care conducea o autoutilitară înmatriculată în Anglia.
Din verificările efectuate în baza de date, a Poliției Române, a rezultat că susnumitul are permisul de conducere reţinut.
În cauză s-a întocmit dosar penal conf.art.335, Cod Penal, care urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă judecătoria Onești cu propuneri corespunzătoare.

PUBLICITATE

La data de 17.02.2016, in jurul orelor 08.40, un echipaj de poliție rutieră a oprit pentru control un autoturism, pe str. Stefan cel Mare din municipiul Bacau, conducatorul acestuia fiind identificat in persoana unui tânăr de 19 de ani, domiciliat in com Garleni, posesor a unui permis de conducere, eliberat de autoritatile italiene.
Cu ocazia efectuarii de verificari s-a constatat faptul ca autorizatia de circulatie provizorie a autoturismului a expirat din data de 06.02.2016.
In cauza s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind efectuate sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice de catre o persoana a unui autovehicul neinmatriculat, fapta prev. si ped. de art. 334 alin. 1 Cod Penal, urmand ca la definitivarea acestora sa fie inaintat cu propuneri legale Parchetului de pe langa Judecatoria Bacau.
S-a luat masura retinerii permisului de conducere

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ