La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 01:30, polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au depistat în flagrant un bărbat de 28 de ani, din comuna Ghimeş-Făget, care conducea un autoturism pe DN 12A, din comună, fără a poseda permis de conducere.
Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că o tânără de 18 ani, pasageră pe locul din dreapta faţă, a încredinţat autoturismul în cauză spre conducere, tânărului de 28 de ani.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis și încredințarea unui vehicul spre conducere unei persoane care nu posedă permis de conducere.

La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 04:15, polițiștii au depistat un tânăr de 19 ani, din comuna Răcăciuni, care conducea un autoturism pe D.N. 2 din comună, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Tânărul în cauză emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentraţia de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgențe Bacău pentru prelevarea mostrelor biologice necesare prelevării mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 04.20, patrula de siguranță publică din cadrul Sectiei 1 Politie Bacău a oprit în trafic pe strada Mărășești din localitate un autoturism care se deplasa pe o traiectorie sinuoasă, iar la vederea echipajului de poliție conducătorul vehiculului a schimbat direcția de mers.
La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din comuna Prăjești, despre care s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentrația de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Bacău unde acesta a refuzat recoltarea mostrelor biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și refuz de recoltare a mostrelor necesare stabilirii alcoolemiei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ