19 aprilie 2024
ActualitateInfracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 27 februarie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii Biroului Rutier Bacău au depistat în trafic, un bărbat de 50 de ani, din comuna Săucești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Republicii din municipiu.
În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că, bărbatul figura cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

La aceeași dată, în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Zemeș au depistat în trafic, un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitate.
Din verificările efectuate în baza de date a reieșit că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis.spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri