23 februarie 2024
ActualitateInfracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

Infracțiuni la regimul circulației rutiere constatate de polițiști

La data de 09 decembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău au depistat un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada 9 Mai din municipiu.

          În urma verificărilor în baza de date a reieșit că, cel în cauză figurează cu dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

              Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.  

La data de 09 decembrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii Biroului Rutier Onești au depistat în flagrant delict un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, aflându-se sub influența alcoolului.

              Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. 

 

La data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 19.20, polițiștii Biroului Rutier Onești au depistat în flagrant delict un localnic de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, aflându-se sub influența alcoolului.

              Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta fiind transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

          Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri