• La data de 21.06 2014, în jurul orei 19.30, o patrulă de poliție rutieră din cadrul Politiei Municipului Bacău, l-a depistat pe Marian C., de 46 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un moped pe str. Letea din municipiul Bacău având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Totodata Marian C. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are acest drept suspendat.

• La data de 22.03.2014, în jurul orei 00.30, o patrulă de poliţie rutieră l-a depistat pe Daniel D., de 44 de ani, din municipiul Oneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Belvedere din Oneşti, având o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Oneşti unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectueaza cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

• La data de 22.06.2014 polițiștii din cadru Posturilor de Poliție Corbasca și Pîncești în timp ce se aflau în executarea serviciului de patrulare au observat un autoturism care la vederea echipajului și-a schimbat brusc direcția de deplasare.

Polițiștii au procedat la oprirea autovehiculului, identificând conducătorul în persoana lui Ionuț M., de 19 de ani, din comuna Corbasca.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul în cauză nu deține perimis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea avea autorizația de circulație provizorie expirată.

De asemenea conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,06 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și de conducere a unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

• La data de 22.06 2014, în jurul orei 13.30, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Bacău l-a depistat pe Constantin B., de 31 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii din municipiul Bacău, având permisul de conducere anulat.

Totodată acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permis de conducere anulat și conducere sub influiența băuturilor alcoolice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ