O disputa intre Gelu Panfil, copresedintele PNL Onesti, si unul din membrii biroului Organizatiei locale a PNL in cadrul unei sedinte a acestui partid a dus la o altercatie. Disputa a pornit de la o discutie privind plata cotizatiei catre Organizatia Locala a PNL Onesti.

Dorind ca sa isi pastreze anonimatul, vicepresedintele liberal, ce a fost bruscat de Gelu Panfil a declarat: „Este corect ca toti membrii organizatiei sa plateasca aceasta cotizatie si am afirmat acest lucru in momentul in care Gelu Panfil a mentionat ca dânsul plateste cotizatia doar la Bacau, la Organizatia Judeteana a PNL.

Nimeni nu a crezut ca Gelu Panfil poate avea o asemenea iesire nervoasa, ce a fost calmata cu ajutorul colegilor. Au fost membri ai Biroului organizatiei liberale onestene ce au mentionat ca ei platesc cotizatie, atât pentru PNL Onesti, cât si pentru organizatia judeteana”.

PUBLICITATE

Daca va sesiza sau nu instanta in legatura cu acest incident, vicepresedintele a mentionat ca „intr-un fel sau altul, Gelu Panfil va plati pentru fapta lui, pentru ca electoratul nu lasa nimic nepedepsit”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. In curad cam toti vechii liberali isi vor gasi “panfilii” ! Trebuiau sa se gandeasca de 1000 de ori inainte de a se contopi cu basistii.Personajul in sine este jalnic , se vrea primar de municipiu in timp ce capacitatea sa reala ramane la nivelul unui caporal din vechea Securitate.

LĂSAȚI UN MESAJ