11 decembrie 2023
ActualitateIncident la Spitalul din Buhuși: un medic ortoped a căzut de la...

Incident la Spitalul din Buhuși: un medic ortoped a căzut de la etaj într-o posibilă tentativă de sinucidere

Azi, 3 octombrie, în jurul orei 10.10, personalul medico-sanitar din cadrul Spitalului ”Prof.dr.Eduard Apetrei” din Buhuși a fost martorul unei scene de-a dreptul șocantă.

Unul dintre medicii spitalului a căzut pe caldarâm după ce s-ar fi aruncat de la fereastra Laboratorului de analize medicale, aflat la etajul I al Ambulatoriului Integrat.

Potrivit comunicatului transmis Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) de către conducerea spitalului, victima are 53 ani, este medic specialist în ortopedie-traumatologie și profesează în această unitate de aproape 22 ani.Din același comunicat, prezentat redacției noastre de către Dan Buftea, purtătorul de cuvânt al ITM Bacău, rezultă că medicul în cauză s-a ales, din fericire, cu răni ușoare.

Are ”plăgi escoriate, hematom epicranian parietooccipital drept, leziuni-contuzii părțile moi iliacul drept”. Victima a fost internată imediat în același spital.

Pentru că incidentul s-a petrecut în unitate, în timpul serviciului, este considerat ca accident de muncă, dar ușor.

Ca atare, cercetarea circumstanțelor în care s-a produs va fi efectuată de către conducerea spitalului, care îi va comunica ulterior constatările și concluziile Inspectoratului de Muncă.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri