15 iulie 2024
ActualitateIncident la Spitalul din Buhuși: un medic ortoped a căzut de la...

Incident la Spitalul din Buhuși: un medic ortoped a căzut de la etaj într-o posibilă tentativă de sinucidere

Azi, 3 octombrie, în jurul orei 10.10, personalul medico-sanitar din cadrul Spitalului ”Prof.dr.Eduard Apetrei” din Buhuși a fost martorul unei scene de-a dreptul șocantă.

Unul dintre medicii spitalului a căzut pe caldarâm după ce s-ar fi aruncat de la fereastra Laboratorului de analize medicale, aflat la etajul I al Ambulatoriului Integrat.Potrivit comunicatului transmis Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) de către conducerea spitalului, victima are 53 ani, este medic specialist în ortopedie-traumatologie și profesează în această unitate de aproape 22 ani.

Din același comunicat, prezentat redacției noastre de către Dan Buftea, purtătorul de cuvânt al ITM Bacău, rezultă că medicul în cauză s-a ales, din fericire, cu răni ușoare.

Are ”plăgi escoriate, hematom epicranian parietooccipital drept, leziuni-contuzii părțile moi iliacul drept”. Victima a fost internată imediat în același spital.

Pentru că incidentul s-a petrecut în unitate, în timpul serviciului, este considerat ca accident de muncă, dar ușor.

Ca atare, cercetarea circumstanțelor în care s-a produs va fi efectuată de către conducerea spitalului, care îi va comunica ulterior constatările și concluziile Inspectoratului de Muncă.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri