Volei feminin/ Stiinta isi intareste lotul in vederea sezonului care va incepe pe 15 octombrie

Campioana României la volei feminin, Stiinta Bacau isi continua vacanta. Conducerea clubului, in schimb, se afla in in priza: cauta intariri pentru sezonul care va incepe pe 15 octombrie, o data cu prima etapa a Diviziei A1, ce o va aduce la Bacau pe Volei Alba Blaj.

Pâna in acest moment, Stiinta a batut palma cu trei jucatoare noi si a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu alte doua voleibalistele.

Noutatile sunt trei foste dinamoviste, care au trecut si prin curtea Medicinei Târgu-Mures: Tatiana Lupu, Irina Radu si Ioana Baciu, ultima semnând, marti, un contract pe doua sezoane cu Stiinta. Aducerea Ioanei Baciu reprezinta o lovitura data de bacauance rivalei Dinamo, pe care o va intâlni pe 25 octombrie, in runda a treia a campionatului, in Capitala!

La capitolul “continuitate” se situeaza Denisa Rogojinaru si libero-ul argentinian Lucia Gaido, care si-au prelungit intelegerea cu gruparea bacauana. De altfel, dupa toate probabilitatile, Gaido este singura straniera din lotul de anul trecut care va continua la Stiinta si in stagiunea 2014-2015. Asta nu inseamna insa ca studentele nu vor achizitiona si alte jucatoare de peste hotare.

“Purtam discutii pe mai multe fronturi deoarece dorim sa avem si pe viitor un lot competitiv. Ne asteapta campionatul, care se anunta unul interesant si, totodata, vrem sa facem din nou o figura frumoasa si in Liga Campionilor”, a declarat antrenorul campioanei, Florin Grapa.

Si fiindca tot am amintit de Liga Campionilor, sa precizam ca bacauancele isi vor afla adversarele din grupele celei mai importante competitii europene inter-cluburi la finalul saptamânii viitoare, pe 27 iunie. O fi vacanta, dar ramânem in priza!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ