Consiliul Județean Bacău împreună cu Uniunea Scriitorilor din România, filiala Bacău și Inspectoratul Școlar Județean Bacău vă invită să participați la manifestările organizate sub egida festivalului ”Toamna Bacoviană – ediția a VI- a”, care va avea loc în perioada 19-24 septembrie 2016, cu ocazia împlinirii a 135 de ani de la nașterea poetului Goerge Bacovia.

În fiecare dintre zilele menționate, cu începere de la ora 16.00 vă așteptăm să fiți alături de noi, la statuia poetului din centrul orașului unde vor avea loc manifestări organizate de școli gimnaziale și colegii băcăuane participante la concursul dedicat omagierii poetului.

În data de 22 septembrie va avea loc, în amfiteatrul Colegiului ”Ferdinand I”, un colocviu cu tema ”Bacovia – contemporanul nostru” iar după amiază, în curtea Casei Memoriale vor avea loc prezentări și lansări de carte.

PUBLICITATE

Vineri, 23 septembrie, la ora 12.00 va avea loc întâlnirea scriitorilor cu elevi din colegiile băcăuane, urmată, la ora 16.00 de lansarea cărții ”George Bacovia, stampe burgheze”, ediție reeditată.

La ora 17.00, la statuia poetului, scriitorii consacrați vor susține un recital de poezie iar la ora 18.00, la Casa Memorială ”G. Bacovia” este programată acordarea premiilor manifestării ”Toamna Bacoviană”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ