Luni, 11 mai, demareaza Saptamâna Nationala a Voluntarilor (SNV). In Bacau, evenimentul va fi lansat la ora 13,30, in sala mica a Prefecturii, fiind organizat de FSC si Institutia Prefectului, in parteneriat.

Gabriel Magurianu, manager de proiect, arata ca editia 2014 a mobilizat peste 12.000 de voluntari din tara, voluntari care, “prin implicarea in activitati educationale, ecologice, sociale, artistice sau pentru sanatate”, au ajutat 48.000 de beneficiari.

“SNV este un eveniment national anual care are loc in fiecare primavara in a treia saptamâna a lunii mai, menit sa mobilizeze cât mai multe organizatii si voluntarii pe care acestea ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor.

PUBLICITATE

Editia de anul acesta se desfasoara sub sloganul «Prinde gustul voluntariatului» pentru a reflecta faptul ca voluntariatul ne transforma ca oameni si ca societate si, in acelasi timp, ne ofera trairi si experiente pozitive de viata”, afirma Gabriel Magurianu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ