In acest week-end, Bacaul va gazdui cea de-a treia editie a Raliului Moldovei. Competitia conteaza pentru cea de-a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri si va cuprinde zece probe speciale si o Superspeciala.

Vineri, in prima zi a raliului vor avea loc doua probe speciale, concentrate in zona Moinestiului, pentru ca de la ora 17.00, pe circuitul de karting Speed Park sa aiba loc cea mai spectaculoasa confruntare: Superspeciala.

La startul etapei bacauane se vor prezenta cei mai buni piloti ai campionatului, in frunte cu francezul Francois Delecour, liderul general al clasamentului si principalul favorit la cucerirea titlului.
Sâmbata, Raliul Moldovei programeaza doua bucle identice, formate din patru probe speciale.

Trei dintre acestea, si anume Hemeius, Trebes si Chetrosu au devenit deja puncte fixe in calendarul etapei bacauane a campionatului, in timp cea de-a patra proba speciala constituie o noutate si va avea loc pe o suprafata mixta de macadam si asfalt, in apropiere de Buhusi.

Raliul Moldovei se va incheia sâmbata seara, cu festivitatea de premiere ce va avea loc in centrul orasului, pe o scena special amenajata.

Alte articole