Marti, de la ora 18, incepe “Festivalul National de Folclor “Ion Dragoi”, editia a XXII-a. Manifestarea este organizata de Ansamblul folcloric “Busuiocul”, sub egida Consiliului Judetean Bacau si a Societatii Române de Televiziune Bucuresti.

“Acest proiect cultural de anvergura, care s-a impus in calendarul marilor manifestari dedicate promovarii si valorificarii folclorului românesc in general si in special celui din zona de mijloc a Moldovei, se va desfasura la Bacau, in sala Teatrului de vara «Radu Beligan» in zilele de 24 si 25 iunie, incepând cu ora 18” arata Petre Vlase, directorul Ansamblului “Busuiocul”.

Programul festivalului va fi preluat de TVR 1 si prezentat ulterior in emisiunea “Tezaur Folcloric”. “Ca si la editiile anterioare, bacauanii vor putea sa se bucure de prezenta unor renumite formatii muzicale, a unor solisti vocali si instrumentisti de notorietate din principalele zone etnofolclorice ale României”, mai arata Petre Vlase. Intrarea va fi libera.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ