Compania Eko Insaat Ve Tic din Turcia, care câstigat contractul pentru construirea variantei ocolitoare a municipiului Bacau, poate incepe organizarea santierului si curatarea terenului pe traseul celor 30,7 kilometri ai soselei.

Ordinul de incepere a lucrarilor a fost semnat, prin urmare nu mai exista niciun obstacol in calea acestei investitii, iar asta e o veste extraordinara pentru bacauanii care acuzau aglomerarea si poluarea din cartierele marginase.

Astaldi SpA, una dintre firmele grupului perdant, a depus contestatie impotriva hotarârii judecatoresti care consfintea câstigatorul dar aceasta nu poate influenta derularea investitiei, hotarârea fiind definitiva si irevocabila.

PUBLICITATE

Emotiile privind finantarea nu sunt justificate, arata Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau. “Finantarea este asigurata din fonduri europene si de la bugetul national. Din acest moment, constructorul si toti cei implicati in proiect au conditiile necesare pentru demararea lucrarii”, a declarat Dragos Benea.

Practic, in acest moment, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR) si-a incheiat misiunea, ramâne care firma de constructii sa-si respecte obligatiile pe care si le-a asumat prin contractul de executie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ