Incendiu la Spitalul Judetean Bacau

1

Miercuri, 09 noiembrie 2016, la ora 09:36, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău a fost anunțat, prin Sistemul Național pentru Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui incendiu la subsolul unuia dintre corpurile de clădire ale Spitalului Județean de Urgență Bacău, situat pe strada Spiru Haret.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat Garda de Intervenţie din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă, încadrate cu cinci pompieri militari.

Totodată, pentru coordonarea acţiunilor de intervenţie la faţa locului s-a deplasat și grupa operativă a inspectoratului, formată din șase salvatori cu două autoturisme pentru muncă operativă.

PUBLICITATE

La sosirea echipajelor la locul intervenției s-a constatat faptul că, un vestiar de la subsolul clădirii era inundat cu fum.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă efectul termic al curentului electric la un conductor electric al unui aparat electric (reșou) lăsate sub tensiune, a ars conductorul electric de alimentare al reşoului, precum și priza.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. in realitate,desi nu imi doresc,asa ar trebui sa se intample cu acesti spagari nenorociti din SJ BACAU,fff slabi pregatiti profesional,lipsiti de caracter si de demnitate, un spital in care daca nu dai spaga,mori suta la suta….trebuie neaparat facut ceva in acest sens,am fost apoi la Sp. de pneumofiziologie de la gara si am crezut ca am ajuns in occident, personal calm, gata mereu pentru a te ajuta, cinste lor,cum oare acesti oameni pot?felicitari interegului colectiv

LĂSAȚI UN MESAJ