Incendiu la o hală din Nicolae Bălcescu. Focul a fost provocat de un trăznet

0

În această după-amiază, la ora 15:43, pompierii salvatori băcăuani au fost anunțați telefonic, prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, despre producerea unui incendiu la o hală în localitatea Nicolae Bălcescu.

Imediat, la locul producerii incendiului s-au deplasat șase echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău.

Totodată, la fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești – Punctul de lucru Livezi.

PUBLICITATE

La sosirea la locul intervenției s-a constatat că incendiul se manifesta la acoperișul și în interiorul unei hale dezafecate, cu o suprafață de aproximativ 375 mp, fără pericol de propagare la alte construcții învecinate. Hala are pereții din zidărie și acoperișul din structură metalică și lemn, cu înveltoare din tablă.
De menționat este faptul că pentru coordonarea acțiunilor de intervenție la fața locului s-a deplasat grupa operativă a inspectoratului.

Incendiul a fost lichidat la ora 17:20.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă un traznet, a ars hala și acoperișul pe o suprafață de aproximativ 375 mp, iar din interiorul acesteia s-au degradat role de hîrtie, precum și părți componente din utilaje dezasamblate.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ