22 iulie 2024
HomeActualitateIncendiu la Motoșeni din cauza unui burlan defect

Incendiu la Motoșeni din cauza unui burlan defect

Vineri, 10 noiembrie, pompierii din Bacău au fost solicitați să intervină în comuna Motoșeni, satul Șendrești, pentru a stinge un incendiu ce a cuprins o locuință.

Două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au fost trimise pentru a gestiona situația de urgență. La sosirea echipelor de intervenție, incendiul afecta o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați din locuință, distrugând acoperișul și deteriorând bunuri din interior.După investigațiile inițiale, pompierii au indicat că sursa probabilă a incendiului ar fi fost coșul sau burlanul de fum defect sau necurățat. Această situație subliniază importanța revizuirii și întreținerii periodice a instalațiilor de evacuare a fumului în locuințe pentru a preveni astfel de incidente.

Intervenția rapidă a pompierilor a limitat extinderea incendiului și a contribuit la protejarea celorlalte locuințe din zonă.

Autoritățile reamintesc importanța măsurilor de prevenție și întreținere a instalațiilor casnice pentru a evita astfel de situații dramatice și pentru a asigura siguranța locuitorilor.Alte titluri
Alte titluri

Vara şi evaluarea (III)

Încă un centenar De data aceasta a fost semnalat de...

Clarificări privind Procedurile Post-Testare cu Aparatul Drager5000 și Gestionarea Dosarelor Penale

În contextul dezbaterilor din spațiul public legate de întocmirea...

Poliția Rutieră intensifică acțiunile pentru siguranța circulației

Bacău, 20 iulie 2024 – Polițiștii rutieri din Bacău...

Ultimele știri