FOTO: Simona Mare

Pompierii au intervenit în această seară pentru lichidarea unui incendiu produs la două clădiri dezafectate, din oraşul Comăneşti, aflate în apropierea a două mari magazine.

Construcţiile din lemn au fost cuprinse de flăcări mari, iar şi pentru localizare şi stingere s-au deplasat imediat la faţa locului patru echipaje de pompieri de la Detașamentele Moinești și Onești, dar a fost solicitată în sprijin şi o autospecială din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al orașului Dărmănești.

La faţa locului s-a deplasat şi grupa operativă a inspectoratului, pentru coordonarea misiunii. Incendiul a fost stins la ora 19.00.

PUBLICITATE

„A ars o clădire din lemn pe o suprafață de aproximativ 500 mp și acoperișul unei a doua clădiri pe o suprafață de circa 200 mp.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, a declarat cpt. Andrei Grecu, ofier de relaţii publice la ISU Bacău.

FOTO: ISU Bacau

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ