Duminică, 26 februarie a.c., la ora 12:54, Garda de Intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești a fost solicitată să intervină în municipiul Onești, strada George Bacovia, pentru lichidarea unui incendiu produs într-un apartament aflat în proprietatea unui bărbat, în vârstă de 68 de ani.

La fața locului s-au deplasat 14 pompieri salvatori cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru și salvare de la înălțimi și o ambulanță SMURD.

La sosirea la locul evenimentului pompierii militari au constatat faptul că incendiul se manifesta, cu puternice degajări de fum, într-o locuință situată la etajul III al unui imobil de tipul P+4. Pompierii au salvat proprietarul, care se afla în interiorul apartamentului. Acesta a suferit o intoxicație cu fum și a fost transportat de către echipajul SMURD la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Onești.

Pentru a preveni alte intoxicații cu fum și pentru a nu periclita viața altor cetățeni salvatorii au luat măsura evacuării a patru persoane de la etajele III și IV ale imobilului.

Incendiul a fost lichidat la ora 14:13.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă folosirea focului deschis în spații închise au ars elemente de mobilier și un televizor și s-au degradat pereții locuinței și alte bunuri materiale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ