FOTO: ISUJ Bacău

Luni, 06 februarie 2017, la ora 01:14, Garda de Intervenție din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău a fost solicitată să intervină în comuna Plopana, sat Străminoasa, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în gospodăria unui bărbat, în vârstă de 37 ani.

Imediat, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de intervenție, încadrate cu nouă pompieri militari salvatori. La sosirea echipajelor la locul intervenţie s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la un depozit de plante furajere (3 stoguri).

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite la ora 03:28.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spații deschise, au ars aproximativ 20 de tone plante furajere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ