Un puternic incendiu a izbucnit sambata noaptea in Bazarul din Onesti. Importante forte de interventia au ajuns la fata locului si s-au luptat cu flacarile.

Conform pompierilor, incendiul a cuprins o suprafata de circa 400 de metri patrati. Pe aceasta suprafata se gaseau mai multe standuri, precum si un microbuz, care a ars in totalitate.

O femeie care a suferit un atac de panica a fost transportata la Spitalul Municipal Onesti de catre un echipaj SMURD.

PUBLICITATE

Pentru lichidarea incendiului au actionat 25 de pompieri militari cu noua autospeciale si doi voluntari cu o autospeciala de la Chimcomplex.

Incendiul a fost lichidat in jurul orei 22.18.

Cauza incendiului este in curs de cercetare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Pentru ca primăria și-a luat angajamentul sa realizeze un bazar modern. Si pompierii au sesizat neregulile din bazar, dar legiuitorul a prelungit termenul ptr. obținerea Autorizației pana în Iunie 2017. Pentru încălcările constatate au fost aplicate sancțiuni inclusiv primăriei. De fiecare data după fiecare incendiu încercați sa culpabilizați pompierii, domnilor binevoitori va rog sa înțelegeți odată pentru totdeauna ca pompierii nu generează evenimente ci intervin pentru a salva ce se mai poate salva și a înlătura efectele negative generate de evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ