23 februarie 2024
ActualitateIncendiu de vegetație la Slănic Moldova. Pompierii trag un nou semnal de...

Incendiu de vegetație la Slănic Moldova. Pompierii trag un nou semnal de alarmă

Într-o intervenție de urgență desfășurată în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, pompierii din Slănic Moldova au reușit să stăvilească un incendiu de vegetație uscată care amenința să se extindă periculos pe dealurile din cartierul Cerdac.

Alerta a fost primită prin numărul unic de urgență 112 în jurul orei 21:00, când cetățenii au observat flăcările violente care se răspândeau rapid. Echipajele de pompieri au intervenit imediat, mobilizând resursele necesare pentru a ține sub control situația de urgență.

Incendiul de vegetație uscată a pus la încercare abilitățile și determinarea pompierilor, care au luptat timp de aproape 4 ore pentru a stinge flăcările și a proteja zonele locuite. Cu eforturi concertate și tehnici specializate, aceștia au reușit să lichideze incendiul, evitând extinderea acestuia și minimizând pagubele înregistrate.În ciuda provocărilor prezente, nu s-au înregistrat victime sau răniți în urma acestui incident. Autoritățile locale îndeamnă locuitorii să fie vigilenți și să respecte regulile de prevenire a incendiilor în această perioadă cu riscuri sporite.

Investigațiile privind cauza exactă a incendiului sunt în desfășurare, iar autoritățile subliniază importanța colaborării comunitare în eforturile de prevenire a incendiilor în această perioadă dificilă. Resursele naturale sunt vulnerabile, iar comunitatea este chemată să manifeste responsabilitate pentru a proteja mediul înconjurător.

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri