“SC Apa Canal este dispusa in totalitate de a negocia  in continuare predarea bunurilor sale municipalitatii onestene”, a declarat ing. Corneliu Fântâna,  administratorul SC Apa Canal Onesti in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc zilele trecute.

S-a mentionat si faptul ca “Primaria municipiului Onesti  a transmis un comunicat ce a nelinistit mult salariatii de la SC Apa Canal SA, prin care se instiinta ca «va fi promovata o actiune de evacuare a Statiei de Epurare Javreni si a Statiei de tratare Cuciur impreuna cu reteaua de apa si canalizare din municipiu, pentru a fi preluate in cel mai scurt timp de catre Consiliul Local, proprietarul de drept al infrastructurii».

O neliniste creata  in Onesti nu poate duce la  o evolutie  pozitiva a lucrurilor”. Inginerul Corneliu Fântâna a mai spus ca in urma acestei situatii, impreuna cu reprezentanti ai salariatilor de la SC Apa Canal, a avut o intâlnire cu Alexandru Cristea, viceprimar cu atributii de primar al Onestiului. Negocierile pentru preluarea SC Apa Canal se vor face in continuare, decalându-se pâna in luna decembrie termenul pentru atragerea fondurilor europene in ceea ce priveste reabilitarea retelei de apa potabila a municipiului Onesti.

PUBLICITATE

La intâlnirea avuta s-a convenit ca nu este cazul de a inainta in instanta un proces de evacuare, pentru ca se pot gasi solutii. La sfârsitul lunii aprilie, la Adunarea Generala a Actionarilor de la SC Apa Canal, se va hotari asupra negocierilor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ